«Παγώνουν» τις συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή του Μπολ οι Πέλικανς

«Παγώνουν» τις συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή του Μπολ οι Πέλικανς

Οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς προσπαθούσαν να βρουν κάποιον τρόπο για να ανταλλάξουν τον Λόνζο Μπολ, όμως απ' ότι φαίνεται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις «πάγωσαν».

Οι Νιού Όρλεανς Πέλικανς τον τελευταίο καιρό έψαχναν να βρουν κάποιον τρόπο ώστε να ανταλλάξουν τον Λόνζο Μπολ, καθώς οι κακές εμφανίσεις του 23χρονου γκαρντ τους είχαν προβληματίσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το «The Ringer», ο Αμερικανός γκαρντ έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας από τη Νέα Ορλεάνη έκαναν τους ανθρώπους των Πέλικανς να… αλλάξουν τρόπο σκέψης και να μην προχωρήσουν σε κάποια πρόταση για ανταλλαγή μόλις δύο βδομάδες πριν από το trade deadline το οποίο είναι στις 25 Μαρτίου.

O Μπολ το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι restricted free agent, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι Πέλικανς θα έχουν τον τελευταίο λόγο για την παραμονή του, «ισοφαρίζοντας» οποιαδήποτε πρόταση και αν λάβει.

Τέλος, ο μεγαλύτερος γιος του ΛαΒαρ Μπολ φέτος έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια με την φανέλα των Νιού Όρλεανς Πέλικανς και μετράει 14.5 πόντους, 5.1 ασίστ, 4.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 43% στα σουτ εντός παιδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ