Μπακς – Νάγκετς 123-134

Μπακς – Νάγκετς 123-134

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς σημειώνοντας ένα επιβλητικό triple-double, όμως δεν έφτανε για να δώσει τη νίκη στους Μπακς που ηττήθηκαν με 134-123.

Οι Μπακς μπορεί να ηττήθηκαν με 123-134 από τους Νάγκετς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απλά συγκλονιστικός.

Ο Greek Freak πραγματοποίησε απολαυστική εμφάνιση, μια από τις κορυφαίες της καριέρας του, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, διότι οι Νάγκετς ήταν καυτοί και πολύ εύστοχοι. Η ομάδα του Ντένβερ έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ των Καβαλίερς στα τρίποντα, καθώς πέτυχε 24/40 μένοντας ένα τρίποντο πίσω από το ρεκόρ του ΝΒΑ.

Όσον αφορά του σκόρερ, ο σούπερσταρ του Μιλγουόκι αγωνίστηκε για 39 λεπτά και σημείωσε 36 πόντους 13/19 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/12 βολές, έδωσε 13 ασίστ, ενώ πήρε και 11 ριμπάουντ. Επίσης είχε 3 κοψίματα, αλλά και 6 λάθη σε μια πολύ σπουδαία εμφάνιση. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μπλέντσο με 27 πόντους.

Για τους Νάγκετς, ο Νίκολα Γιόκιτς πέτυχε triple – double και συγκεκριμένα ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους, 17 ασίστ και 15 ριμπάουντ, έχοντας πετύχει το triple – double από το ημίχρονο! Τον ακολούθησε ο Χάρις με 28 πόντους και ο Μάρεϊ με 26 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ