Τα αποτελέσματα του NBA (10/03) (vid)

Τα αποτελέσματα του NBA (10/03) (vid)

Δύο αναμετρήσεις περιελάμβανε το χθεσίνο (10/03) πρόγραμμα του NBA, με τους Ντάλας Μάβερικς να επικρατούν εντός έδρας των Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Μέμφις Γκρίζλις να πέρνουν τη νίκη δια περιπάτου εναντίον των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Μάβερικς – Σπερς 115-104: Ντόντσιτς και Πορζίνγκις έδωσαν τη νίκη στο Ντάλας

Με πρωταγωνιστές τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Προζίνγκις οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν σχετικά εύκολα των Σαν Αντόνιο Σπέρς με 115-104.

Ο Σλοβένος πλέι-μέικερ σημείωσε μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση, καθώς πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 12 ασίστ, ενώ ο Πορζίνγκις πέτυχε 28 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ.

Από την άλλη, για την ομάδα του Γκρέγκ Πόποβιτς ο ΝτεΡόζαν έκανε τη διαφορά, καθώς πέτυχε 30 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ ο Μιλς πέτυχε 14 πόντους.

Τέλος, παρελθόν από τους Σπέρς αποτελεί ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Γκρίζλις – Ουίζαρντς 127-112: Άνετη επικράτηση με καταπληκτικό Βαλανσιούνας για τις «αρκούδες»

Οι Γκρίζλις δεν αντιμετώπισαν κάποια δυσκολία και έτσι επικράτησαν των Ουίζαρντς με 127-112 βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 17-16 και μετατρέποντας το ρεκορ των αντιπάλων τους σε 14-21.

Για τις «αρκούδες» ο Βαλανσιούνας πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας 20 πόντους και μαζεύοντας 20 ριμπάουντ, ο Μόραντ πέτυχε 21 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, ενώ ο Μπέιν πρόσθεσε ακόμη 20 πόντους.

Από την άλλη, για την ομάδα της Ουάσινγκτον, ο Μπράντλεϊ Μπίλ πάλευε… μόνος του, καθώς πέτυχε 21 πόντους, με τον Ρασέλ Ουέστμπρουκ να μετράει 20 πόντους και 10 ασίστ, όμως αυτοί εν τέλει δεν αποδείκτηκαν αρκετή για να δώσουν τη νίκη στους Ουίζαρντς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ