Όλο και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ

Όλο και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ

Σαν Αντόνιο Σπερς και ΛαΜάρκους Όλντριτζ αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και ήδη το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων για τον έμπειρο φόργουορντ είναι έντονο.

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ συζήτησε με τον προπονητή του στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Τέξας, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του έμπειρου κόουτς.

Ο έμπειρος φόργουορντ έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από έναν τραυματισμό στο ισχίο τη φετινή σεζόν, και σε συνδυασμό με τον νεανικό κορμό που θέλουν να προωθήσουν στο Σαν Αντόνιο, αποφασίστηκε από κοινού ο «LA» να αποχωρήσει.

Αυτό πρόκειται να γίνει είτε μέσο κάποιας συμφωνίας ώστε να γίνει ελεύθερος, είτε μέσο κάποιου trade που θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο το πολύ ακριβό συμβόλαιο (γύρω στα 24.000.000 δολάρια) του Όλντριτζ βάζει εμπόδια.

Παρόλα αυτά οι ομάδες που θα ήθελαν να προσθέσουν εμπειρία στη γραμμή των ψηλών τους είναι πολλές και ήδη σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ, τόσο οι Λος Άντζελες Λέικερς, όσο και οι Μαϊάμι Χιτ παρακολουθούν στενά την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2015, όταν ο Όλντριτζ αποφάσισε να αφήσει το Πόρτλαντ και τους Μπλέιζερς, οι Χιτ είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο ο επτά φορές All-Star επέλεξε του Σπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ