Ο Λάουρι αποβλήθηκε επειδή πάσαρε την μπάλα προς τον διαιτητή (vid)

Ο Λάουρι αποβλήθηκε επειδή πάσαρε την μπάλα προς τον διαιτητή (vid)

Στην αναμέτρηση των Μπουλς με τους Ράπτορς ο Κάιλ Λάουρι αποβλήθηκε επειδή πάσαρε την μπάλα προς τον διαιτητή που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και όχι σε αυτόν που ήταν δίπλα του.

Ο Κάιλ Λάουρι ήταν αρκετά εκνευρισμένος στο τέλος της αναμέτρησης των Ράπτορς με τους Μπουλς, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 118-95 και αποβλήθηκε για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας διαιτητής του ματς ήταν λίγο πιο.. αυστηρός από ότι πρέπει με αποτέλεσμα να αποβάλει τον άσο των Ράπτορς, επειδή πάσαρε την μπάλα στον λάθος ρέφερι πριν από μια επαναφορά.

Το παιχνίδι ήταν κοντά στο τέλος και το αποτέλεσμα είχε πλέον κριθεί, με το Τορόντο να καλεί τάιμ-άουτ και τον Λάουρι να έχει την μπάλα στα χέρια του. Ο πλέι μεικερ του Τορόντο, την στιγμή που άκουσε το σφύριγμα έστειλε την μπάλα προς τον διαιτητή ο οποίος βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και όχι σε εκείνον που ήταν δίπλα του. Ο διαιτητής λοιπόν θεώρησε ότι ο Λάουρι ήταν προκλητικός και του έδωσε τεχνική ποινή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί αφού νωρίτερα είχε δεχτεί ακόμα μια.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ