Τόμπσον : «Σκοπεύω να γίνω ο All Star παίκτης που ήμουν»

Τόμπσον : «Σκοπεύω να γίνω ο All Star παίκτης που ήμουν»

Για το... εφιαλτικό 2020 αλλά και για τους στόχους που έχει αφού επιστρέψει στα παρκέ, μίλησε ο γκαρντ των Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον.

Ο Κλέι Τόμπσον δεν θέλει να θυμάται το 2020 και έχει κάθε λόγο γι’ αυτο, καθώς είναι η χρονιά που τραυματίστηκε πολυ σοβαρά, παθαίνοντας ρήξη αχίλλεου τένοντα ενώ είχε χάσει την προηγούμενη χρονιά εξαιτίας της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί. Εκτός απ’ όλα αυτα όμως, ο άτυχος Αμερικανός γκαρντ έχασε και τη γιαγιά του…

Μιλώντας στα ΜΜΕ για πρώτη φορά έπειτα από τον τραυματισμό του, ο γκαρντ των Ουόριος δεν έκρυψε ότι η περσινή χρονιά ήταν… εφιαλτική για αυτόν σε όλα τα επίπεδα.

«Το 2020 ήταν πιθανότατα η χειρότερη χρονιά της ζωής μου. Νιώθω καλά που πλέον σιγά-σιγά επιστρέφω και αισθάνομαι την αγάπη όλων στους Γουόριορς. Εδώ είναι οι ρίζες μου. Δεν ήταν εύκολα για κανέναν πέρυσι. Όλοι είχαν τις δικές τους δοκιμασίες και δυσκολίες το 2020, αλλά για εμένα ήταν πολύ άσχημα. Έχασα την γιαγιά μου, μετά έκοψα τον αχίλλειό μου και σκέφτομαι τον Κόμπι κάθε μέρα», δήλωσε αρχικά ο Τόμπσον ενώ συνέχισε τονίζοντα ότι: «Σκοπεύω να είμαι ο All Star παίκτης που ήμουν. Δεν θα αρκεστώ σε τίποτα λιγότερο. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός για να δεχθώ μειωμένο ρόλο. Ανυπομονώ να επιστρέψω, έχω πολλή ενέργεια».

Κλείνοντας ο Αμερικανός σταρ τον Ουόριος ανέφερε: «Θα είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω να επιστρέψω και να παίζω 38 λεπτά από την πρώτη μέρα, να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων και να τρέχω γύρω από 100 σκριν. Θα φτάσω όμως σε αυτό το σημείο. Το εγγυώμαι».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ