Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να δουλέψω με τον Κόμπι  Μπράιαντ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Θέλω να δουλέψω με τον Κόμπι Μπράιαντ»

Ο θρύλος των Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ αποτελεί μέντορα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο τελευταίος, θα προσεγγίσει τον παλαίμαχο πλέον άσο προκειμένου να του ζητήσει να δουλέψουν μαζί το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Την σφοδρή του επιθυμία να δουλέψει υπό την επίβλεψη και τις συμβουλές του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak, με αφορμή την παρουσία του στο Λος Αντζελες για το All Star Game θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον πρώην σταρ των Λέικερς ώστε να δουλέψουν μαζί το καλοκαίρι.

«Όταν βρεθώ εκεί (σ.σ. στο All Star Game) θα αδράξω την ευκαιρία ώστε να του μιλήσω. Θέλω να τον ρωτήσω αν μπορώ να έρθω στο Λ. Α. και να δουλέψω μαζί του.

Παρακολούθησα μια συνέντευξή του πρόσφατα στην οποία έλεγε ότι τα καλοκαίρια δουλεύει με παίκτες. Μερικοί από αυτούς είναι ο Κοάουι Λέοναρντ, Τζίμπι Μπάτλερ και Πολ Τζορτζ», κατέληξε ο Γιάννης.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι όπως όταν δούλευα με τον Κέβιν Γκαρνέτ. Όταν του μιλούσα ήταν παρόμοια η κατάσταση. Πέρυσι πάντα μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν καταλάβαινα. Φέτος όταν του μιλάω, τα καταλαβαίνω απολύτως. Τώρα μου λέει… είδες; Στα έλεγα. Τώρα ξέρεις τι εννοούσα τότε. Ξέρεις πως θα αντιδρά το σώμα σου».

Τέλος να πούμε πως το καλοκαίρι ο Μπράιαντ είχε ζητήσει από τον Γιάννη μέσω twitter να αναδειχθεί φέτος MVP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ