H Βανέσα Μπράιαντ το ‘πε και το ‘κανε: Στη φόρα το όνομα του αστυνομικού που φωτογράφισε τον νεκρό Κόμπι (pic)

H Βανέσα Μπράιαντ το ‘πε και το ‘κανε: Στη φόρα το όνομα του αστυνομικού που φωτογράφισε τον νεκρό Κόμπι (pic)

H σύζυγος του εκλιπόντος, Κόμπε Μπράιαντ, κέρδισε τη δίκη κατά του Βοηθού Σερίφη που είχε φωτογραφίσει τις σωρούς και τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που χάθηκε ο σταρ του ΝΒΑ και της κόρης του.

Λίγη ώρα μετά το δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο Κόμπε Μπράιαντ, η κόρη του Τζιάνα και άλλοι 7 άνθρωποι, Αστυνομικοί που προσήλθαν στο σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου φωτογράφησαν τα συντρίμμια και ανάρτησαν τις φωτογραφίες στα social media.

Η σύζυγος του εκλικπόντος, Βανέσα Μπράιαντ κινήθηκε νομικά κατά του Γραφείου του Σερίφη της πολιτείας του Λος Άντζελες, αφού είχε ζητήσει προσωπικά να μην ληφθούν φωτογραφίες.

Μετά τις αναρτήσεις στα social media, η Μπράιαντ προσέφυγε ξανά στα Δικαστήρια και ζήτησε το δικαίωμα να δημοσιεύσει το όνομα του Βοηθού Σερίφη που αναγνωρίστηκε ως ο υπαίτιος για τη φωτογράφιση.

Δικαστήριο του Λος Άντζελες δικαίωσε τη Βανέσα και αμέσως μόλις πήρε τη δικαστική απόφαση, η Βανέσα Μπράιαντ κατονόμασε τον Αστυνομικό, αναρτώντας το δικαστικό έγγραφο που αναγράφει τα στοιχεία.

Ο εν λόγω είχε τραβήξει πάνω από 100 φωτογραφίες, ανάμεσα τους και στις σωρούς των θυμάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ