Τάκερ : «Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να μαρκάρω ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Τάκερ : «Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να μαρκάρω ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ο Αμερικανός μίλησε για τη μετακίνησή του στους Μιλγουόκι Μπακς και τόνισε ότι είναι χαρούμενος, που δεν θα χρειαστεί να μαρκάρει ξανά τον Ελληνα σούπερ σταρ.

Συμπαίκτης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι πλέον ο Πι Τζέι Τάκερ, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι με τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Ο 35χρονος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα Ελαφιά και δήλωσε χαρούμενος, που δεν θα χρειαστεί να μαρκάρει ξανά τον Ελληνα σούπερ σταρ.

Ο Τάκερ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Φοίνιξ Σανς και στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Αμερικανός μάλιστα είχε περάσει και από την Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2010-2011 είχε παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αρη.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο Τάκερ θα χρειαστεί χρόνο για να βρεθεί στο κατάλληλο επιθυμητό επίπεδο και να βοηθήσει ουσιαστικά τους Μπακς, αφού δεν έχει αγωνιστεί από τις 3 Μαρτίου, όταν και οι Ρόκετς τον έθεσαν εκτός ομάδας και αποφάσισαν να τον βάλουν στην trade list.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πι Τζέι Τάκερ:

«Ο Γιάννης με κοίταξε, τον κοίταξα και εγώ και είπαμε το ίδιο. Ήταν σαν να μου λέει πως δεν θέλει πια να είναι αντίπαλός μου. Εγώ του απάντησα πως δε χρειάζεται να τον μαρκάρω πλέον. Γελάσαμε και οι δυο μας, αφού είχαμε επικές μάχες στο παρελθόν. Θα είναι τέλειο να είμαστε συμπαίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ