Αντετοκούνμπο : «Θα ήμουν σεκιουριτάς σε κλαμπ, χωρίς το μπάσκετ»

Αντετοκούνμπο : «Θα ήμουν σεκιουριτάς σε κλαμπ, χωρίς το μπάσκετ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό αγώνα του All Star Game και έδωσε στους παρευρισκόμενους μερικές απίστευτες ατάκες.

Ο Greek Freak είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα 23 χρόνια του, μέλος της μεγάλης γιορτής του παγκόσμιου μπάσκετ, το All Star Game και μάλιστα ως βασικός στην ομάδα του Στεφ Κάρι. Διαβάστε τα καλύτερα κομμάτια της απολαυστικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο άσσος των Μπακς:

«Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην… καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου».

Για τα πρόσφατα σχόλια του Μάτζικ Τζόνσον για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Giannis ανέφερε: «Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες».

Πώς βιώνει την όλη εμπειρία τ6ου ΝΒΑ από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

Στην προοπτική να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ το ερχόμενο καλοκαίρι: «Θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στα νέα παιδιά που παίζουν μπάσκετ: «Να μάθουν τα βασικά. Δεν θα το κατανοήσουν στην αρχή αλλά θα το θυμούνται στα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν όμως δεν πρέπει να πηδάνε επίπεδα».

Όσον αφορά το τι θα έκανε στα 23 του χρόνια αν δεν έπαιζε μπάσκετ; «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ