Πάνε για το «μπαμ» με Ντράμοντ οι Μάβερικς

Πάνε για το «μπαμ» με Ντράμοντ οι Μάβερικς

Οι Μάβερικς θέλουν να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Αντρέ Ντράμοντ, με σκοπό να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και να φουλάρουν στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι Μάβερικς είναι μια από τις ομάδες που ψάχνονται για ανταλλαγή πριν εκπνεύσει η trade deadlibe στις 25 Μαρτίου και ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει στο Ντάλας είναι ο Αντρέ Ντράμοντ, με τους διοικούντες της ομάδας να ετοιμάζουν «μπαμ» με την απόκτηση του Αντρέ Ντράμοντ.

Σύμφωνα με το Ringer, το Ντάλας συζητά με τους Καβς για την ανταλλαγή του Αντρέ Ντράμοντ. Ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Ράπτορς, με τους Νετς και τους Λέικερς να είναι πιθανοί προορισμοί αν γίνει buy out, όμως στα συν του Ντάλας είναι ότι ο Ντράμοντ θα πάρει άμεσα φανέλα βασικού ενώ θα έχει στο πλευρό του και τους Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

To Kλίβελαντ ψάχνει σίγουρα για ένα πικ δεύτερου γύρου και ζητά κι άλλα για να κάνει την ανταλλαγή. Φέτος ο Ντράμοντ μετρά 17.5 πόντους και 13.5 ριμπάουντ μέσο όρο. Ένας παίκτης που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 3 κορυφαίους ριμπάουντερ της τελευταίας 5ετίας στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ