Τορόντο : Πρόστιμο 50.000 δολαρίων δέχθηκε ο Νερς

Τορόντο : Πρόστιμο 50.000 δολαρίων δέχθηκε ο Νερς

Με υψηλό χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο προπονητής των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς επειδή πέταξε τη μάσκα του προς τη μεριά των φιλάθλων, αλλά και για την προσβολή των διαιτητών στο ματς με τους Τζαζ.

Πρόστιμο ύψους 50.000 δολαριών επιβλήθηκε στον προπονητή των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς, έπειτα από το πέταγμα της μάσκας του προς τους φιλάθλους, ενώ τιμωρήθηκε και για προσβολή κατά των διαιτητών στην αναμέτρηση με τους Τζαζ, όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νερς έχασε την ψυχραιμία του μετά από την ήττα των Ράπτορς με 115-112 από τους Γιούτα Τζαζ. Ο λόγος ήταν η κακή διαιτησία, με τον τεχνικό των «Καναδών» να είναι έξαλλος με τα 12 σφυρίγματα παραπάνω που πήραν οι Μορμόνοι, αλλά και για τις επιπλέον βολές, αφού η διαφορά ήταν χαοτική με τους Τζαζ να πηγαίνουν στη γραμμή 41 φορές και την ομάδα του μόλις 12.

Οι Ράπτορς λοιπόν για την ιστορία γνώρισαν ακόμη μια ήττα, με τον Σιάκαμ να έχει 27 πόντους και τους ΒανΒλίτ και Πάουελ από 17 πόντους , ενώ για τους Τζαζ ο Μίτσελ είχε 31 πόντους, ο Ινγκλς 19 και ο Γκομπέρ 15 με 16 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ