Χάνει το παιχνίδι με τους Πέισερς ο Αντετοκούνμπο

Χάνει το παιχνίδι με τους Πέισερς ο Αντετοκούνμπο

Ο Ελληνας σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Πέισερς (23/3, 03:00).

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθούν οι Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισειρς, που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Τρίτης στις 3:00 ώρα Ελλάδας, καθώς ο Ελληνας σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

O Giannis ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Μπακς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού στα τελευταία 12 παιχνίδια έχουν 11 νίκες, ενώ μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Σπερς ο Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας, έχοντας 15 ασίστ.

Μια επίδοση όμως που δεν την χάρηκε όσο θα ήθελε, αφού τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τους Πέισειρς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Μπακς έχουν ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, αφού τις επόμενες επτά ημέρες θα παίξουν πέντε παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ