Στους Σικάγο Μπουλς ο Νίκολα Βούτσεβιτς (pic)

Στους Σικάγο Μπουλς ο Νίκολα Βούτσεβιτς (pic)

Οι Σικάγο Μπουλς πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή κίνηση αποκτώντας μέσω ανταλλαγής τον Νίκολα Βούτσεβιτς από τους Ορλάντο Μάτζικ.

Η trade deadline είναι σήμερα (25/3) στο ΝΒΑ μέχρι τις 21:00 ώρα Ελλάδος, και ήδη οι ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά, με το πρώτο «μπαμ» να γίνεται από τους Σικάγο Μπουλς και τους Ορλάντο Μάτζικ.

Συγκεκριμένα, οι «ταύροι» απέκτησαν τον All-Star, Νίκολα Βούτσεβιτς και τον ικανό ρολίστα Αλ-Φαρούκ Αμίνου, από το Ορλάντο, δίνοντας ως αντάλλαγμα τον πολλά υποσχόμενο Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ, τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ και δύο πικς πρώτου γύρου.

Οι Μπουλς μετά την αλλαγή που έγινε στον front office με την ανάληψη των καθηκόντων να γίνεται από τον Αρτούρας Καρνισόβας, αποφάσισαν να προβούν σε μια μεγάλη κίνηση αποκτώντας τον Μαυροβούνιο σέντερ. Παράλληλα όπως λέγεται στις ΗΠΑ παρακολουθούν στενά και τον Λόνζο Μπολ.

Από την άλλη πλευρά, οι Μάτζικ, που φέτος δεν τα πηγαίνουν καλά, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε rebuilding και έτσι παραχώρησαν τον καλύτερο τους παίκτη, ενώ είναι πολύ πιθανό τον δρόμο του να ακολουθήσουν τόσο ο Άαρον Γκόρντον, όσο και ο Εβάν Φουρνιέ που πιθανότατα θα πάει στους Σέλτικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ