Καρνισόβας : «Οι Μπουλς επανήλθαν στην κανονικότητα»

Καρνισόβας : «Οι Μπουλς επανήλθαν στην κανονικότητα»

Ο γενικός διευθυντής των Σικάγο Μπουλς, Αρτούρας Καρνισόβας, σχολίασε τις κινήσεις που έκανε η ομάδα πριν ολοκληρωθεί η trade deadline.

Τις κινήσεις που έκαναν οι Σικάγο Μπουλς πριν ολοκληρωθεί η trade deadline σχολίασε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Αρτούρας Καρνισόβας.

Οι «ταύροι» προχώρησαν στις προσθήκες των Νίκολα Βούτσεβιτς, Αλ-Φαρούκ Αμίνου, Ντάνιελ Τάις και Τρόι Μπράουν Jr και ο Καρνισόβας τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με όλες αυτές τις κινήσεις.

«Έχουμε τον ΛαΒίν που είναι All-Star, ο Νίκολα είναι All-Star. Αρπάξαμε μία ευκαιρία. Γίναμε καλύτεροι. Προσπαθούμε να κερδίσουμε παιχνίδι και για αυτό είμαστε εδώ. Από τη στιγμή που ήρθαμε τον Απρίλιο, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα και σήμερα το κάναμε.

Οι ομάδες για χρόνια κυνηγούν τέτοιους παίκτες και τα καταφέραμε στη λήξη. Είμαι, λοιπόν, ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, δεν έχουμε τελειώσει… Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να βελτιώνουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε κομμάτια σε αυτό που η ομάδα θα μοιάζει στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής των Μπουλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ