Μέχρι χθες στο ΝΒΑ έφτιαχναν Super Team. Τώρα έχουμε και Dream Team…

Μέχρι χθες στο ΝΒΑ έφτιαχναν Super Team. Τώρα έχουμε και Dream Team…

Η απόκτηση του ΛαΜάρκους Όλντριτζ από τους Νετς αλλάζει πολλά πράγματα στο ΝΒΑ.

Η υπογραφή του ΛαΜάρκους Όλντριτζ από τους Νετς προκάλεσε αίσθηση σε όλο τον κόσμο του ΝΒΑ. Δεν είναι απλά μια καλή κίνηση ενίσχυσης, αλλά είναι ένα ακόμη αστέρι το οποίο προστίθεται σε μια ομάδα γεμάτη από… αστέρια. Έτσι, εάν το Μπρούκλιν ήταν μια από τις αγαπημένες ομάδες πολλών πριν από 24 ώρες, τώρα θα έλεγε κανείς πως είναι η αγαπημένη ομάδα όλων.

Όμως, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς και αν θα ταιριάξει ο Όλντριτζ στους Νετς . Το Μπρούκλιν έχει αυτή τη στιγμή έξι παίκτες All-Star με συνολικά 41 εμφανίσεις στο All-Star Game (Ντουράντ, Τζόρνταν, Ίρβινγκ, Χάρντεν, Όλντριτζ και Γκρίφιν). Ο πρώην παίκτης των Σπερς  θα αγωνίζεται σχεδόν όλη την σεζόν ως «πέντε» και παρά τα 35 έτη του, έχει δείξει ότι μπορεί να έχει δύο ή τρεις ακόμη σεζόν σε υψηλό επίπεδο.

Για τους Χιτ η απόκτηση του Όλντριτζ από τους Νετς ήταν μια τεράστια ήττα. Το Μαϊάμι ήθελε όσο τίποτα άλλο να υπογράψει τον ΛαΜάρκους, τόσο πολύ που εγκατέλειψε περιπτώσεις ανταλλαγής όπως αυτη του  Κάιλ Λάουρι, διότι θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Όλντριτζ αμέσως μόλις έφυγε από το Σαν Αντόνιο. Ο 35χρονος φόργουορντ δεν εμπιστεύθηκε την ομάδα του Μαϊάμι, εξαιτίας του κακού ξεκινήματος της σεζόν και αποφάσισε να υπογράψει στην ομάδα η οποία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πρωταθλητής του NBA.

Έτσι, ήρθε η ώρα ο Στιβ Νας να διαχειριστεί τα αποδυτήρια μιας ομάδας τα οποία δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε ως τα καλύτερα στην ιστορία. Ο Νας είναι φανερό πως θέλει να δημιουργήσει μια διαφορετική έκδοση της… Dream Team και σε αρκετά μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ