Νέα «βόμβα» στο NBA: Υπογράφει στους Λέικερς ο Ντράμοντ

Νέα «βόμβα» στο NBA: Υπογράφει στους Λέικερς ο Ντράμοντ

Ο Αντρέ Ντράμοντ που έμεινε ελεύθερος από τους Καβαλίερς, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Λέικερς, στο πλευρό των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

Ο Αντρέ Ντράμοντ έμεινε ελεύθερος πριν από δυο μέρες από τους Καβαλίερς, όμως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού τα βρήκε σε όλα με τους Λέικερς, «ταράζοντας» με τη σειρά του κι αυτός τα νερά του NBA. Ο Αμερικανός σέντερ λοιπόν θα αγωνίζεται στην Καλιφόρνια και στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Πλέον μόνο τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί η απόκτηση του Αντρέ Ντράμοντ από τους Λέικερς. Όπως αναφέρει ο Adrian Wojnarowski, ο 27χρονος σέντερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λος Άντζελες μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία clean waivers που απαιτείται, κάτι που θα συμβεί μετά τις 5 το απόγευμα (ώρα Ηνωμένων Πολιτειών).

Πέραν των Λέικερς, η πλευρά του παίκτη φέρεται να είχε συζητήσεις και με τους Κλίπερς, τους Νικς, τους Σέλτικς και τους Χόρνετς μεταξύ άλλων, πάντα μέσω ESPN. Τη φετινή σεζόν ο Αντρέ Ντράμοντ είχε 17.5 πόντους, 13.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά αγώνα με τη φανέλα του Κλίβελαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ