Νας: «Η ιδέα της λίγκας είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα που μπορείς»

Νας: «Η ιδέα της λίγκας είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα που μπορείς»

Ο τεχνικός των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας υπερασπίστηκε την ομάδα του, απαντώντας για όσα λέγονται αλλα και για την γκρίνια που υπάρχει για τους πολλούς σούπερ σταρ που έχει η ομάδα

Οι Νετς την φετινή σεζόν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια… Dream Team, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους αρκετά μεγάλα ονόματα (Χάρντεν, Γκρίφιν, Όλντριτζ) και έχουν γίνει το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μαζί με την προσθήκη όλων αυτών των παικτών ήρθε και η γκρίνια, καθώς αρκετοί είναι εκείνη όπου πιστεύουν ότι δεν είναι σωστό να είναι μαζεμένοι τόσοι μεγάλοι παίκτες σε μια ομάδα.

Έτσι, ο Στιβ Νας εξήγησε την δική του οπτική, υπενθυμίζοντας ότι οι Νετς δεν πήραν όλους αυτούς τους παίκτες τσάμπα, αλλά έδωσαν ανταλλάγματα και αρκετά χρήματα.

«Ανταλλαγή κάναμε τον Τζέιμς Χάρντεν, δώσαμε μερικούς πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και ντραφτ πικς, πολλά από αυτά, πήραμε δύο παίκτες με buyout, που είναι μεγάλα ονόματα και είχαν σπουδαίες καριέρες και ακόμα μπορούν να προσφέρουν.

Δεν κάναμε κάτι παράνομο, οπότε δεν ξέρω τι θέλουν. Να μην προσπαθήσουμε να κάνουμε προσθήκες στο ρόστερ; Η ιδέα της λίγκας είναι να προσπαθήσεις να φτιάξεις την καλύτερη ομάδα που μπορείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ