GM Ρόκετς : «Θα έκανα ξανά το ίδιο ντιλ για τον Χάρντεν»

GM Ρόκετς : «Θα έκανα ξανά το ίδιο ντιλ για τον Χάρντεν»

Την επιλογή του να ανταλλάξει τον Τζέιμς Χάρντεν υπερασπίστηκε ο General Manager των Χιούστον Ρόκετς, Ράφαελ Στόουν.

Οι Χιούστον Ρόκετς πριν από λίγους μήνες έδωσαν τον Τζέιμς Χάρντεν και πήραν τον Βίκτορ Ολαντίπο, τον οποίο πριν από λίγες μέρες τον αντάλλαξαν με τους Μαϊάμι Χιτ, από τους οποίους πήραν τον Έιβερι Μπράντλει και τον Κέλι Ολίνικ. Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι χαμένοι απ’ όλες αυτές τις ανταλλαγές είναι ξεκάθαρα οι Ρόκετς, με τον GM της ομάδας του Χιούστον ωστόσο να έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Συγκεκριμένα, ο Ράφαελ Στόουν, General Manager των Χιούστον Ρόκετς υπερασπίστηκε όλα όσα έχουν γίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα:

«Θα έκανα ξανά, 100% το ίδιο ντιλ για τον Χάρντεν. Δεν έχεις το πλεονέκτημα να τα ξέρεις όλα από την αρχή, αλλά κυριολεκτικά κανένα κομμάτι που δεν μετανιώνει αυτό το ντιλ. Δεν το έχω αμφισβητήσει ποτέ».

Τέλος, ο Στόουν παραδέχτηκε ότι το να ανταλλάξει τον Ολαντίπο δεν ήταν καλή επιλογή, ενώ έκανε γνωστό ότι ήθελε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ο οποίος είναι μόλις 20 χρονών. Το μοναδικό αισιόδοξο νέο απ’ όλες αυτες τις ανταλλαγές των Ρόκετς είναι ότι πήραν αρκετά draft picks, οπότε το μέλλον αναμένεται λαμπρό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ