Αποσύρθηκε ο Σπλίτερ

Αποσύρθηκε ο Σπλίτερ

Ο Τιάγκο Σπλίτερ δύο μήνες πριν κλείσει τα 33 του ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία δύο χρόνια.

Την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του» ο Τιάγκο Σπλίτερ, δύο μήνες πριν τα 33α γενέθλια του.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται τα τελευταία δύο χρόνια από τραυματισμούς, πήρε αυτή την απόφαση, καθώς δεν μπορούσε πλέον να αντεπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο.

«Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή… Μίλησα με την οικογένειά μου, με τη σύζυγό μου, με όλους… Ήλθε η ώρα να αποχωρήσω από τα παρκέ. Το αποφάσισα τους προηγούμενους μήνες και είναι πραγματικά δύσκολο γιατί θα σταματήσω να ασχολούμαι με κάτι που αγαπώ και κάνω όλη τη ζωή μου» εξήγησε ο Βραζιλιάνος σέντερ σε συνέντευξή του στο Sport TV.

Ο Σπλίτερ «έφτιαξε» το όνομα του στην Μπασκόνια, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας (2008, 2010) και τρία Copa del Rey (2004, 2006, 2009), προτού κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και αγωνιστεί στους Σπερς, τους Χοκς και τους Σίξερς.

Στα επτά χρόνια που αγωνίστηκε στο NBA μέτρησε 7.9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 19.2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα με το Σαν Αντόνιο το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ