«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εξετάζουν τον Πουαριέ»

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εξετάζουν τον Πουαριέ»

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός φημολογείται πως έχουν στα «ραντάρ» τους τον Βενσάν Πουαριέ, που έμεινε ελεύθερος από τους Νιού Γιορκ Νικς.

Ο Βενσάν Πουαριέ έχει μείνει ελεύθερος από τους Νιου Γιορκ Νικς και οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ φημολογείται ότι εξετάζουν την περίπτωση του.

Ο Γάλλος σέντερ μετά από μια φοβερή διετία στην Μπασκόνια (2017-2019) πήγε στο NBA για χάρη των Μπόστον Σέλτικς, όμως στις ΗΠΑ δεν… στέριωσε πουθενά.

Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2020 από τους Σέλτικς πήγε στους Θάντερ, εκείνοι τον έστειλαν στους Σίξερς, όμως ούτε εκεί κατάφερε να βρει σταθερό ρόλο και χρόνο, με αποτέλεσμα να τον βάλουν σε νέο trade με προορισμό την Νέα Υόκρη.

Ωστόσο, οι Νικς τον «έκοψαν» από το ρόστερ τους και πλέον είναι free agent και ψάνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος ενδέχεται να είναι ευρωπαϊκός.

Στο «Backdoor podcast» αναλύθηκαν οι ομάδες που μπορεί να αποτελέσουν την επόμενη μπασκετική στέγη του 27χρονου και ο Οράσιο Καούτσι, που ειδικεύεται σε μεταγραφικά θέματα, τόνισε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, ενδέχεται να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

Επιπλέον, ο Ιταλός ανέφερε πως η Μπασκόνια θα προσπαθήσει να τον κάνει ξανά δικό της, ενώ στο κυνήγι για την υπογραφή του βρίσκεται και η Αναντολού Εφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ