Αντετοκούνμπο : «Ήταν από τις βραδιές που πιάνει ό,τι και να κάνεις»

Αντετοκούνμπο : «Ήταν από τις βραδιές που πιάνει ό,τι και να κάνεις»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη σπουδαία βραδιά απέναντι στους Μπλέιζερς και τους 47 πόντους με 18/18 σουτ και τόνισε πως ήταν μια από τις βραδιές που ότι και να έκανε έπιανε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε για την βραδιά καριέρας που είχε με 18/18 δίποντα κόντρα στους Μπλέιζερς ότι απλώς ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που απλώς δεν μπορούσε να αστοχήσει, ενώ φάνηκε να μην τον ενδιαφέρει ότι είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απλώς έπαιζα σκληρά, προσπαθώντας να ζήσω την στιγμή και να πάρω την σωστή απόφαση. Κάποιες στιγμές αυτό θα λειτουργήσει, κάποιες άλλες όχι» δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει: «Σήμερα ήταν μία από τις βραδιές που ευστοχείς σε ό,τι σουτ και να πάρεις και ό,τι κάνεις πιάνει. Προσπαθώ απλώς να έχω το ίδιο σκεπτικό και να μένει επιθετικός, παίρνοντας την σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα μου».

Στην συνέχεια ο Greek Freak προτίμησε να σταθεί στην ομαδική προσπάθεια και όχι στον εαυτό του: «Το Πόρτλαντ είναι μία δυνατή ομάδα και λέει πολλά για την ομάδα μας ότι νικήσαμε σε αυτή την έδρα για δεύτερη σερί σεζόν. Δείχνει ότι ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε και το κάναμε ενωμένοι. Παίξαμε απλό μπάσκετ, ψάχναμε την σωστή απόφαση, βρίσκαμε τον ελεύθερο συμπαίκτη και μαρκάραμε στην περιφέρεια, ρίχναμε σώματά πάνω τους και χέρια. Θέλαμε να το κάνουμε δύσκολο για τους Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ».

Κλείνοντας, ο Γιάννης ρωτήθηκε αν αισθάνθηκε από νωρίς ότι θα ήταν μία ξεχωριστή βραδιά και παρέμεινε ξανά ψύχραιμος: «Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Απλώς προσπαθείς να παίξεις και ελπίζεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ζήσω την στιγμή, να παίξω σωστά και όταν τελειώσει το παιχνίδι απλώς βλέπω τον αγώνα και σκέφτομαι τι βραδιά είχα».

Δείτε τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ