Γκασόλ : «Θα είμαι πάντα έτοιμος ακόμα και αν παίξω για 5 λεπτά»

Γκασόλ : «Θα είμαι πάντα έτοιμος ακόμα και αν παίξω για 5 λεπτά»

Ο Μαρκ Γκασόλ ήταν από τους πρωταγωνιστές των Λέικερς στη νίκη επί των Ράπτορς και ανέφερε πως θα είναι πάντα έτοιμος, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που θα αγωνιστεί.

Πάντα έτοιμος δήλωσε πως θα είναι ο Μαρκ Γκασόλ ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που θα αγωνιστεί, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές των Λέικερς στη νίκη επί των Ράπτορς.

Ο Ισπανός σέντερ μετά τον τραυματισμό του Αντρέ Ντράμοντ έχει πάρει φανέλα βασικού στους Λέικερς και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς ήταν από τους παίκτες-κλειδιά, έχοντας 13 πόντους με 5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 0/2 βολές, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, γνωρίζει πως τα λεπτά συμμετοχής του θα μειωθούν αρκετά μετά την επιστροφή του Ντράμοντ, αλλά το έχει αποδεχθεί πλήρως.

«Θα είμαι πάντα έτοιμος. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα. Και πάντα θα είμαι έτοιμος όταν θα φωνάξουν τον αριθμό μου. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να εγκλιματιστεί ο Αντρέ (σ.σ. Ντράμοντ) στην ομάδα και είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε. Περιμένουμε επίσης να επιστρέψουν οι Λεμπρόν και Ντέιβις ώστε να αποκτήσει η ομάδα καλύτερη ακόμα χημεία.

Εγώ θα είμαι πάντα έτοιμος, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί. Δεν έχει σημασία αν θα είναι για πέντε λεπτά, για 10 λεπτά ή για οποιαδήποτε θέση. Μερικές βραδιές μπορεί να μην παίξω. Παρόλα αυτά θα παραμείνω έτοιμος, ανεξάρτητα από το τι έχω κάνει. Ήταν μια διαδικασία για να επανεκτιμήσω αυτήν την κατάσταση , αλλά όπως είπα, είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτήν την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ