Επιστρέφει στη δράση ο Ντουράντ

Επιστρέφει στη δράση ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ θα πατήσει και πάλι παρκέ το βράδυ της Τετάρτης (7/4), απέναντι στους Νιού Όρλεαν Πέλικανς, για πρώτη φορά από τις 13 Φεβρουαρίου.

Οι Μπρούκλιν Νετς επιβεβαίωσαν την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στην αγωνιστική δράση. Ο έμπειρος φόργουορντ θα πατήσει και πάλι παρκέ το βράδυ της Τετάρτης (7/4), απέναντι στους Νιού Όρλεαν Πέλικανς, για πρώτη φορά από τις 13 Φεβρουαρίου. Το διάστημα της απουσίας του, λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, οι Νετς έχουν «μαζέψει» 19 νίκες σε 23 αναμετρήσεις.

«Επέστρεψε», ήταν η ανάρτηση των Νετς στο Twitter, την οποία συνόδευσαν με βίντεο του 11 φορές All Star την ώρα της προπόνησης.

«Τον τελευταίο μήνα προετοιμαζόμουν κάθε μέρα προσπαθώντας να παραμείνω έτοιμος, διατηρώντας την αντοχή και αυξάνοντας τις ικανότητές μου, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω ομαλά στην αγωνιστική δράση. Ήταν μεγάλο το διάστημα… Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντουράντ στο βίντεο.

Ο 32χρονος, ο οποίος είχε χάσει όλη τη σεζόν 2019-20 με ρήξη Αχίλλειου τένοντα, έχει μέσο όρο 29 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ στους 19 αγώνες της πρώτης σεζόν του με το Μπρούκλιν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τριάδα Κάιρι Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ έχουν προλάβει να αγωνιστούν μαζί σε μόλις επτά εφετινές αναμετρήσεις. Παρά την έλλειψη… απαρτίας αστέρων, όμως, οι Νετς παραμένουν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας μαζί με τους Φιλαδέλφεια 76ερς (ρεκόρ 35-16).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ