Εκτός για τουλάχιστον 10 μέρες ο Τζέιμς Χάρντεν

Εκτός για τουλάχιστον 10 μέρες ο Τζέιμς Χάρντεν

Χωρίς τον Τζέιμς Χάρντεν θα πορευτούν για το επόμενο διάστημα οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο «μούσιας» δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

Δίχως τον Τζέιμς Χάρντεν θα αγωνιστούν για επόμενες τουλάχιστον δέκα μέρες οι Μπρούκλιν Νετς, καθώς ο «μούσιας» δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος σούπερ σταρ, έχει ακόμα ενοχλήσεις στον ιγνυακό τένοντας εξαιτίας των οποίων έχασε δύο αγώνες την περασμένη εβδομάδα, ενώ στην αναμέτρηση με τους Νιου Γιορκ Νικς αποχώρησε πρόωρα καθώς προτιμήθηκε να μην συνεχίσει και ταλαιπωρηθεί.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε επίσημα πως ο Χάρντεν θα μείνει εκτός για περίπου δέκα μέρες με σκοπό να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να εμφανιστεί έτοιμος λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ.

Ο «μούσιας» φέτος μετρά κατά μέσο όρο 25,2 πόντους, 10,9 ασίστ και 8 ριμπάουντ, επωμίζοντας μεγάλο βάρος στην επίθεση του συνόλου του Στιβ Νας καθώς ο Κέβιν Ντουράντ δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει το προηγούμενο διάστημα, όπως και ο Καϊρί Ίρβινγκ που απουσίαζε από ορισμένα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ