«Μετά τον Ντεκ και ο Μίτσιτς στους Θάντερ» (pic)

«Μετά τον Ντεκ και ο Μίτσιτς στους Θάντερ» (pic)

Οι Θάντερ μετά την... αρπαγή του Γκαμπριέλ Ντεκ θέλουν να κάνουν και τον Βασίλιε Μίτσιτς κάτοικο Οκλαχόμα για την επόμενη σεζόν.

Αργά χθες (8/4) το βράδυ λίγο μετά την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρμπαχτσε, έγινε γνωστό πως ο Γκαμπριέλ Ντεκ συμφώνησε με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, με τον Αργεντίνο φόργουορντ να φεύγει άμεσα για την Αμερική.

Μετά λοιπόν τη συγκεκριμένη «βόμβα», η ομάδα του Μαρκ Ντέινιο θέλει να πυροδοτήσει και μία ακόμα, καθώς επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Βασίλιε Μίτσιτς, που κάνει καταπληκτική σεζόν στη Euroleague με τη φανέλα της Αναντολού Εφές.

Ο Σέρβος γκαρντ, βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον τουρκικό σύλλογο και φαίνεται να έχει απορρίψει την ανανέωση που του προσφέρθηκε, όπως και την πρόταση που δέχθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Οκλαχόμα έχει τα δικαιώματα του Μίτσιτς για το ΝΒΑ, έχοντας τον πρώτο λόγο, και έχει ξεκινήσει ήδη το rebuilding, διαθέτοντας πολλές επιλογές στα επόμενα ντραφτ, ενώ έχει αποκτήσει κάποιους ταλαντούχους νεαρούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ