Χαμός στα social media με το… τσαντάκι του Ποκουσέφσκι (pics)

Χαμός στα social media με το… τσαντάκι του Ποκουσέφσκι (pics)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο, όχι όμως για τα κατορθώματα του στο παρκέ, αλλά για το... τσαντάκι που φορούσε στη μέση του.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι βρίσκεται στην πρώτη του σεζόν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και έπειτα από τον πρώτο καιρό που πέρασε στην G-League, πλέον είναι βασικός στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Για παράδειγμα στην αναμέτρηση της ομάδας του Μαρκ Ντέινιο με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κατέγραψε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 μπλοκ σε περίπου 32 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο εκείνη τη μέρα η καλή εμφάνιση του «Πόκου» πέρασε σε… δεύτερη μοίρα, αφού τις εντυπώσεις έκλεψε το τσαντάκι που είχε στη μέση του τη στιγμή που έφτασε στο γήπεδο λίγο πριν το παιχνίδι.

Αμέσως μετά το ματς, και όσο μιλούσε στους δημοσιογράφους, ένας από αυτούς του ανέφερε τον χαμό που είχε… προκαλέσει λέγοντας του πως οι φίλοι της ομάδας αναρωτιούνται τι έχει μέσα στο τσαντάκι του.

Ο Ποκουσέφσκι δεν πτοήθηκε καθόλου από την ερώτηση και απάντησε με το αφοπλιστικό: «Λυπάμαι πολύ, αλλά πρέπει να το κρατήσω μυστικό», αφήνοντας τους όλους με την… αγωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ