Γιάννης : «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στο Λος Άντζελες»

Γιάννης : «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στο Λος Άντζελες»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο του All Star Game, όμως τόνισε πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να μένει για πολλές μέρες εκεί, γιατί του αρέσει η ηρεμία του Μιλγουόκι.

Την λατρεία του για την ηρεμία του Μιλγουόκι εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως δεν θα μπορούσε φανταστεί τον εαυτό του να μένει στο Λος Άντζελες για περισσότερες από 2-3 μέρες.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου στο Λος Άντζελες. Είναι υπέροχο για 2-3 μέρες, αλλά για περισσότερες είναι τρελό. Λατρεύω το Μιλγουόκι, αφού περπατάω στον δρόμο χωρίς να με ενοχλούν. Λατρεύω που είναι τόσο ήρεμη πόλη», τόνισε αρχικά ο Greek Freak.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σωστότερη προετοιμασία που έχει κάνει τη φετινή σεζόν: «Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος, δεν έκανα πολλά πράγματα. Μίλησα με τους ανθρώπους μου και με βοήθησαν. Τους είπα πως δεν ήθελα πολλά φέτος, προτίμησα να φροντίσω το σώμα μου. Πέρυσι έκανα πολλά περισσότερα και αισθάνθηκα πολύ κουρασμένος. Φέτος τα είχα κανονίσει όλα καλύτερα».

Στο τέλος αποκάλυψε πως ο Εμπίντ του είπε να πάει στους Σίξερς, αλλά αυτός χαμογέλασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ