Μπουντενχόλζερ : «Δεν ήθελα να ρισκάρω με τον Γιάννη»

Μπουντενχόλζερ : «Δεν ήθελα να ρισκάρω με τον Γιάννη»

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το γεγονός ότι δεν τον χρησιμοποίησε στα τελευταία λεπτά της παράτασης και τόνισε πως δεν ήθελε να ρισκάρει.

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σανς στην παράταση με 128-127 σε ένα απίθανο ματς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μεγάλη εμφάνιση, όμως στα τελευταία λεπτά της παράτασης να μην αγωνίζεται λόγω κράμπας που υπέστη.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μετά το τέλος του ματς, ρωτήθηκε για την κατάσταση του Έλληνα σούπερ σταρ και τόνισε ότι είχε κράμπα και προτίμησε να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Γιάννη:

«Έπαθε μία κράμπα και θεωρήσαμε πως είναι καλύτερο να μην τον βάζουμε ξανά στον αγώνα. Με δεδομένο τα πρόσφατα προβλήματα που είχε με το γόνατο του, δεν έβλεπα τον λόγο για να ρισκάρω. Δεν ήθελα να ρισκάρω».

Όσον αφορά την τελευταία φάση και το φάουλ που χρεώθηκε ο Πι Τζέι Τάκερ πάνω στον Ντέβιν Μπούκερ τρία δέκατα πριν από τη λήξη του αγώνα, υπογράμμισε: «Οι διαιτητές μου είπαν πως είναι φάουλ. Δεν μου έδωσαν καμία παραπάνω εξήγηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ