Αντετοκούνμπο: «Έχουμε σπουδαία ομάδα, ο Χόλιντεϊ σημαίνει πολλά για τους Μπακς»

Αντετοκούνμπο: «Έχουμε σπουδαία ομάδα, ο Χόλιντεϊ σημαίνει πολλά για τους Μπακς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη νίκη επί των Σίξερς, αλλά και για τον Τζρου Χόλιντεϊ, τονίζοντας ότι σημαίνει πολλά για τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσφορά των Χόλιντεϊ και Λόπεζ στο παιχνίδι με τους Σίξερς, όπου οι Μπακς επικράτησαν 124-117 και πλησίασαν στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικοί για τα ελάφια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για τη νίκη επί των Σίξερς: «Νιώσαμε καλά. Κινήσαμε την μπάλα, βρίσκαμε τον ελεύθερο συμπαίκτη, βάλαμε σουτ και όλοι έθεσαν τον τόνο από την αρχή. Ήμασταν συγκεντρωμένοι επιθετικά και αμυντικά».

Για την προσφορά του Χόλιντεϊ: «Ο Τζρου σημαίνει πολλά για την ομάδα και χρειαζόμαστε από αυτόν να είναι επιθετικός, να πηγαίνει προς το καλάθι, να σκοράρει, να βρίσκει τους συμπαίκτες του. Τραβάει πολλή προσοχή και είναι υπέροχο γιατί, όταν το κάνει αυτό, οι ομάδες δεν προσέχουν τόσο εμένα ή τον Μίντλετον».

Για την άμυνα του Λόπεζ στον Εμπίντ: «Έκανε σπουδαία δουλειά. Ο Εμπίντ είναι σπουδαίος παίκτης και παίζει καλά όλη την σεζόν, ευστοχεί σε πολλά σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Όταν τον αντιμετωπίζεις όμως πρέπει να ζήσεις με τα μακρινά του σουτ, αφού δεν γίνεται να τον στέλνεις στην γραμμή των βολών. Νομίζω ότι ο Λόπεζ είχε εντολή να τον αφήσει να σουτάρει. Αν ο Εμπίντ ευστοχούσε, όλα καλά, αν αστοχούσε, ακόμα καλύτερα».

Για την προσφορά της υπόλοιπης ομάδας: «Όλοι βοήθησαν, έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ, έβαζαν σουτ, έπαιξαν άμυνα. Μας έδωσαν ενέργεια Οι βασικοί πρέπει να δίνουν τον τόνο, αλλά κάποια βράδια που δεν το κάνουν είναι καλό να ξέρεις ότι θα βοηθήσουν τα παιδιά από τον πάγκο και σήμερα το έκαναν όλοι, με πρώτο τον Πόρτις και τον Τάκερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ