Δυνατό «χαστούκι» των Χόρνετς στους Σέλτικς (125-104)

Δυνατό «χαστούκι» των Χόρνετς στους Σέλτικς (125-104)

Οι Σάρλοτ Χόρνετς επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με σκορ 125-104, παραμένοντας έτσι στη ζώνη των play-off.

Οι Σάρλοτ Χόρνετς ήταν εντυπωσιακοί απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στην ομάδα του Μπραντ Στίβενς, επικρατώντας με σκορ 125-104.

Το σύνολο του Τζέιμς Μπορέγκο πήρε από την αρχή της αναμέτρησης τα ηνία του αγώνα και δεν τα έχασε ποτέ με τους «Κέλτες» να μην μπορούν να πλησιάσουν σε κάποιο σημείο του ματς, δεχόμενοι ένα… δυνατό χαστούκι.

Έτσι οι Χόρνετς ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 29-30 βρισκόμενοι στην 8η θέση που οδηγεί στο τουρνουά play-in, ενώ από την άλλη πλευρά οι Σέλτικς έπεσαν στο 32-28 παραμένοντας στην 6η θέση.

Πρώτος σκόρερ για τη Σάρλοτ (που είχε τέσσερις παίκτες με +20 πόντους) ήταν ο Ντεβόντε Γκρέιαμ με 24, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Ουάσινγκτον, Ροζίερ και Μπρίτζες με 22, 21 και 20 πόντους αντίστοιχα. Όσον αφορά τη Βοστόνη εκείνοι που… τράβηξαν στο σκορ ήταν οι Τζέιλεν Μπράουν και Κέμπα Γουόκερ με 20 έκαστος ενώ 19 πρόσθεσε ο Τζέισον Τέιτουμ.

Οι Σέλτικς πέτυχαν το πρώτο καλάθι του ματς και από εκεί και πέρα δεν προηγήθηκαν ποτέ, με τους Χόρνετς να διατηρούν μια ασφαλή διαφορά κοντά στους δέκα πόντους, η οποία όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν, με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα τα τελικό 125-104.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ