Μιλγουόκι Μπακς: Ζήτησαν το All Star Game του 2022 ή του 2023 (pic)

Μιλγουόκι Μπακς: Ζήτησαν το All Star Game του 2022 ή του 2023 (pic)

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε επίσημα την επιθυμία της ώστε να διοργανώσει την γιορτή του μπάσκετ στην πόλη της τα προσεχή χρόνια.

Την διακαή τους επιθυμία να διοργανώσουν το All Star Game του 2022 ή του 2023, γνωστοποίησαν στο ΝΒΑ οι Μιλγουόκι Μπακς. Ο τρόπος μάλιστα που τα ελάφια διάλεξαν να το κάνουν δείχνει αν μη τι άλλο… στυλ.

Συγκεκριμένα, ο Senior Vice President of Events & Attractions των Μπακς Πίτερ Φινκ, απέστειλε στον Κομισάριο της Λίγκας Άνταμ Σίλβερ ένα κουτί στο οποίο υπήρχε μία σαμπάνια, αλλά και ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το εξής μήνυμα: «Άνταμ σε ευχαριστούμε που θα σκεφτείς το Μιλγουόκι για την διοργάνωση ενός NBA All-Star Weekend. Ανυπομονούμε για την ευκαιρία να κάνουμε μαζί μια πρόποση είτε το 2022, είτε το 2023», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Θυμίζουμε ότι φέτος το All-Star Game έγινε στο Λος Αντζελες, ενώ οι τρεις επόμενες έχουν ήδη ανατεθεί σε πόλεις. Συγκεκριμένα,  η διοργάνωση του 2019 θα διεξαχθεί στην Σάρλοτ, εκείνο του 2020 στο Σικάγκο, ενώ αυτό του 2021 στην Ιντιανάπολις.

Πλέον το Μιλγουόκι, κατέθεσε τη δική του υποψηφιότητα, έχοντας και το σύμμαχο του νέου πολυτελούς γηπέδου που κατασκευάζει αυτή τη στιγμή και το οποίο θα είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν.

Πάντως την διοργάνωση θέλουν και η Βοστώνη με το Σακραμέντο, πολιτείες οι οποίες επίσης κατέθεσαν πρόταση.

Αξίζε να αναφέρουμε πως η τελευταία φορά που η το Μιλγουόκι φιλοξένησε ένα All-Star Game, ήταν το μακρινό 1997. Πάντως ακόμη κι αν το ΝΒΑ δώσει στην πόλη τη διοργάνωση είτε του 2022 είτε του 2023, δεν είναι σίγουρο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι παρόντας. Κι αυτό καθώς ο Greek Freak ενδέχεται να είναι free agent το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ