Αντετοκούνμπο: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας του στα Σεπόλια

Αντετοκούνμπο: Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας του στα Σεπόλια

Ξεκινούν τα γυρίσματα στην περιοχή των Σεπολίων, για την ταινία «Greek Freak» η οποία θα παρουσιάζει την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος  πλέον για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας «Greek Freak», η οποία θα παρουσιάζει τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω του Disney+.

O διευθυντής του Athens Film Office, Στάθης Καλογερόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο γηπεδάκι του Τρίτωνα στα Σεπόλια στις 16 Μαΐου, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του βήματα ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA. «Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω, τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερόπουλος.

H ελληνική εταιρεία παραγωγής θα αναπλάσει το γήπεδο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Παράλληλα, έχει ζητηθεί από τους υπεύθυνους των γυρισμάτων να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές και να συνεργαστούν με τον δήμο Αθηναίων, την αστυνομία και γενικώς να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις, καθώς πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα γίνει στη χώρα.

Το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή για την Ελλάδα, θα βρεθεί και δεύτερη φορά στην συγκεκριμένη περιοχή της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην οδό Δράμας, για να τραβήξει πλάνα από το σπίτι του Αντετοκούνμπο κατά το σενάριο της ταινίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ