Ράσελ Γουέστμπρουκ: Ο «βασιλιάς» των triple double (vid)

Ράσελ Γουέστμπρουκ: Ο «βασιλιάς» των triple double (vid)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγραψε ιστορία στο ματς των Γουίζαρντς με τους Χοκς, καθώς πέτυχε triple double και έφτασε τα 182 στην καριέρα του ξεπερνώντας στο Νο. 1 όλων των εποχών τον Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν γινόταν να μην γράψει ιστορία τα ξημερώματα της Τρίτης στην αναμέτρηση των Γουίζαρντς με τους Χοκς, καθώς χρειαζόταν ένα triple double για να ανέβει στην κορυφή της λίστας όλων των εποχών. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ των μάγων λοιπόν έφτασε τα 182 triple double κόντρα στα γεράκια, ολοκληρώνοντας το ματς με 28 πόντους 21 ασίστ και 13 ριμπάουντ σε ακόμα ένα show και παρά την ήττα με 125-124 τη μέρα αυτή δεν θα τη ξεχάσει ποτέ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι άφησε στο Νο. 2 της λίστας με τα περισσότερα triple double τον μύθο του ΝΒΑ Οσκαρ Ρόμπερτσον, αφού πλέον έχει 181, ένα λιγότερο από τον Γουέστμπρουκ. Ο σούπερ σταρ της Γουάσινγκτον πέτυχε ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα και παρά την ήττα, ζήτησε και πήρε τη μπάλα του ματς για να την έχει ως ενθύμιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Russ» διανύει ακόμη μια ονειρική σεζόν με τη φανέλα των μάγων και προσπαθεί να τους οδηγήσει στο Play in Tournament και από εκεί στα play off με ένα φοβερό ντεμαράζ τους τελευταίους μήνες. Όσον αφορά τα στατιστικά του, μιλούν από μόνα τους, καθώς για τρίτη σερί σεζόν έχει triple double μέσους όρους με περίπου 21 πόντους, 11 ασίστ και 11 ριμπάουντ και αν οι Γουίζαρντς ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία πιθανόν να διεκδικούσε και τον τίτλο του ΜVP.

Μετά το τέλος του ματς και την ήττα από την Ατλάντα, όλος ο κόσμος του μοίρασε συγχαρητήρια και μαζί με τους συμπαίκτες του και αντίπαλοι παίκτες, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και ο ίδιος ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, αλλά και φυσικά οικογένεια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ