Οι Λέικερς ανέβασαν το banner του 17ου τίτλου τους στο Staples Center (vid)

Οι Λέικερς ανέβασαν το banner του 17ου τίτλου τους στο Staples Center (vid)

Τα αποκαλυπτήρια για το λάβαρο του 17ου τίτλου τους έκαναν οι Λέικερς τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην οροφή του Staples Center.

Τα αποκαλυπτήρια για το banner του 17ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Λέικερς, στην οροφή του Staples Center.

Μπορεί να υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για την εμφάνιση του λαβάρου, όμως αυτό έγινε σκόπιμα καθώς οι άνθρωποι της αμερικανικής ομάδας ήθελαν και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Περιμέναμε μέχρι αυτή τη στιγμή γιατί τα banners είναι για τους φιλάθλους μας. Είναι πολύ όμορφο να σας ακούμε και πάλι κοντά μας και να είμαι ξανά μια οικογένεια» ήταν τα λόγια της ιδιοκτήτριας των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας.

Από τη πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εκ μέρους των συμπαικτών μου, του προπονητικού σταφ, δεν θα ανεβάζαμε αυτό το banner στην οροφή του γηπέδου χωρίς εσάς δίπλα μας. Είχαμε πει ότι δεν θα κάναμε τα αποκαλυπτήρια εάν και εφόσον δεν υπήρχαν κάποιοι από εσάς κοντά μας. Αυτή είναι η στιγμή σας.

Εμείς είχαμε τη δική μας βραδιά με τα δαχτυλίδια όπου και πάλι σας θέλαμε κοντά μας. Σας αγαπάμε. Και η προσπάθεια για το back to back ξεκινάει σε μια εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ