Αλλάζουν ιδιοκτησία οι Τίμπεργουλβς: Τους αγοράζει για 1.5 δις ο πρώην της Τζένιφερ Λόπες

Αλλάζουν ιδιοκτησία οι Τίμπεργουλβς: Τους αγοράζει για 1.5 δις ο πρώην της Τζένιφερ Λόπες

Ο πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ κι ο επιχειρηματίας Μαρκ Λορ κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά των Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τον Γκλεν Τέιλορ έναντι 1,5 δις δολαρίων.

Ο θρύλος του μπέιζμπολ και πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ κι ο επιχειρηματίας Μαρκ Λορ κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά των Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τον Γκλεν Τέιλορ έναντι 1,5 δις δολαρίων, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «The Athletic» την Πέμπτη (13/05).

Οι Ροντρίγκεζ και Λορ θα είναι συνεργάτες 50%-50% στην αγορά της ομάδας κι αναμένεται να υπογράψουν τα επίσημα έγγραφα λίαν συντόμως, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ.

Στις 10 Απριλίου δόθηκε στον Ροντρίγκεζ και στον Λορ «αποκλειστικό παράθυρο διαπραγματεύσεων», συμφωνώντας απόλυτα με τον όρο που έθεσε ο Τέιλορ να παραμείνει η ομάδα (στην οποία είναι ιδιοκτήτης εδώ και 30 χρόνια) στη Μινεσότα.

Ο Ροντρίγκεζ προσπάθησε πέρυσι να αγοράσει τους New York Mets μαζί με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζ και ο Λορ ήταν μεταξύ των άλλων συνεργατών του στην τότε προσφορά.

Ο Λορ, ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη δημιούργησε το Jet.com (πουλήθηκε στη Walmart για 3 δις δολάρια) και το Diapers.com, που επίσης πωλήθηκε στην Amazon για 545 εκατ. δολάρια.

Ο 45χρονος Ροντρίγκεζ ήταν 14 φορές All-Star και τρεις φορές MVP στις 22 σεζόν του με τους Seattle Mariners, Texas Rangers και New York Yankees.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ