Συγκλονίζει η μικρή κόρη του Κόμπι που ποζάρει μπροστά από τα δαχτυλίδια του (pics & vid)

Συγκλονίζει η μικρή κόρη του Κόμπι που ποζάρει μπροστά από τα δαχτυλίδια του (pics & vid)

Η μικρή κόρη του Κόμπι πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από την έκθεση με αντικείμενα του που παρέθεσε η Βανέσα Μπράιαντ και... έσπασε καρδιές.

Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά βαριά σήμερα, καθώς τα ξημερώματα θα ολοκληρωθεί η τελετή εισόδου του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame.

Ο ίδιος δεν πρόλαβε να δώσει το παρών, διότι έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα, μαζί με την κόρη του και άλλους 7 ανθρώπους. Φυσικά, η Βανέσα Μπράιαντ μαζί με τις κόρες της είναι εκεί, ενώ μάλιστα η Ναταλία φόρεσε το σακάκι που θα φορούσε ο πατέρας της.

Η Βανέσα Μπράιαντ παράθεσε έκθεση για τον Κόμπι σε ένα από τα δωμάτια του Μουσείου του μπάσκετ που θα γίνει η τελετή και παρουσίασε κομμάτια από την προσωπική συλλογή του θρύλου του ΝΒΑ, με το σκηνικό να συγκλονίζει. Αυτό που… κλέβει την παράσταση είναι το χαμόγελο της μικρής κόρης της οικογένειας, Κάπρι, μπροστά από φωτογραφίες ή εμφανίσεις του πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή για την τάξη του 2020 θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής και ο Μάικλ Τζορνταν θα δώσει το παρών για να βγάλει λόγο για τον Κόμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ