Ντάνκαν: «Τιμή μου το Hall of Fame – O Κόμπε έβγαζε τον καλύτερο μου εαυτό»

Ντάνκαν: «Τιμή μου το Hall of Fame – O Κόμπε έβγαζε τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Τιμ Ντάνκαν μίλησε για την εισαγωγή του στο Hall of Fame του μπάσκετ, για τον μέντορα του, και φυσικά για τον Κόμπε Μπράιαντ.

Ο Τιμ Ντάνκαν ετοιμάζεται να μπει στο Hall of Fame με την κλάση του 2020, μαζί με ονόματα όπως οι Κόμπε Μπράιαντ και Κέβιν Γκαρνέτ. Ο «Big Fundamental» μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εισαγωγή του.

Ο θρύλος των Σαν Αντόνιο Σπερς, τόνισε πως είναι μεγάλη του τιμή να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αλλά και πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη στιγμή για τον οργανισμό του Τέξας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον μέντορα και συμπαίκτη του στους Σπερς, Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ενώ μίλησε και για τον Κόμπε Μπράιαντ επισημαίνοντας πως πάντα του έβγαζε τον καλύτερο του εαυτό στα μεταξύ τους ματς.

Οι δηλώσεις του Τιμ Ντάνκαν:

Για τους Σπερς: «Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε δύο ακόμα εισακτέους (σ.σ. για τους Τζινόμπιλι και Πάρκερ). Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ. Η πόλη του Σαν Αντόνιο ήταν ιδανική για εμένα. Η πόλη, οι φίλαθλοι, ο οργανισμός, όλα αυτά και είμαι περήφανος που τους εκπροσωπώ εδώ σήμερα».

Για τον μέντορα του Ντέιβιντ Ρόμπινσον: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ο συμβατικός μέντορας, που θα με έπαιρνε στην άκρη, θα μου έλεγε και έδειχνε πράγματα. Ήταν απλά ο εαυτός του. Ένας φανταστικός άνθρωπος, ένας φανταστικός παίκτης και το ότι απλά καθόμουν και τον έβλεπα και μάθαινα από όσα έκανε, ήταν μια ευλογία για εμένα».

Για τον Κόμπε Μπράιαντ: «Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός πάντα φέρνει τον καλύτερο εαυτό σου προς τα έξω, και αυτό έκανε σε εμένα κάθε φορά. Έπρεπε πάντα να ήσουν ο καλύτερος εαυτός σου από την αρχή μέχρι το τέλος, αν έπαιζες απέναντί του. Αυτό είναι που εκτιμώ κάθε φορά που θυμάμαι τις μάχες μας. Ήταν τιμή που μοιράστηκα τα παρκέ του NBA μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ