Κάρτερ: «Οι Λέικερς δεν παίζουν τον ΛεΜπρόν λόγω… Κλίπερς»

Κάρτερ: «Οι Λέικερς δεν παίζουν τον ΛεΜπρόν λόγω… Κλίπερς»

Ο Βινς Κάρτερ είπε τη δική του άποψη για τον λόγο που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αγωνίζεται, αναφέροντας πως για αυτό παίζουν τον ρόλο τους οι Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο Βινς Κάρτερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The Jump» του ESPN μιλώντας για τον λόγο που οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν χρησιμοποιούν ακόμα τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Σύμφωνα με τον «Air Canada» η ομάδα του Φρανκ Φόγκελ δεν θέλει να πετύχει τους Κλίπερς από τον πρώτο γύρο των play-off, και ίσως προτιμήσουν την 7η θέση με στόχο να τους αντιμετωπίσουν αργότερα και να είναι ο «βασιλιάς» έτοιμος.

Οι δηλώσεις του Βινς Κάρτερ:

«Νομίζω πως στους Λέικερς υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν ξέρω αν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν, αν δηλαδή προτιμούν να τερματίσουν στην έκτη θέση και να παίξουν με τους Κλίπερς στον πρώτο γύρο ή να πέσουν στην 7η και να τους βρουν απέναντί τους αργότερα.

Είναι το μονοπάτι που θα πρέπει να επιλέξουν. Γι’ αυτό πιστεύω πως δεν παίζει ο ΛεΜπρόν αυτή τη στιγμή. Ο ΛεΜπρόν έχει μεγάλη εμπειρία από αυτά τα ματς. Είναι ώρα να αναλάβει δράση. Όταν ο ΛεΜπρόν είναι στο παρκέ, όλα είναι πιο εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ