Μπάρκλεϊ: «Το NBA δεν έχει τα αρχ@@@ να τιμωρήσει τον Λεμπρόν»

Μπάρκλεϊ: «Το NBA δεν έχει τα αρχ@@@ να τιμωρήσει τον Λεμπρόν»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και ξέσπασε κατά του ΝΒΑ για το γεγονός ότι δεν τον τιμώρησε παρόλο που παραβίασε το πρωτόκολλο.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν έκρυψε πως γέλασε μόλις έμαθε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς κινδυνεύει με τιμωρία, λόγω παραβίασης πρωτοκόλλου υγείας του NBA.

Λίγο πριν την έναρξη των playoffs, η Λίγκα ενημέρωσε τους Λος Άντζελες Λέικερς πως ο ηγέτης τους παραβίασε τους όρους του πρωτοκόλλου υγείας, που αφορά τον κοροναϊό, καθώς παραβρέθηκε σε εκδήλωση παρουσίασης τεκίλας που ο ίδιος έχει επενδύσει.

Βάσει κανονισμών, η παρουσία παικτών σε συγκεντρώσεις άνω των 15 ατόμων κλειστούς χώρους, σε μπαρ και άλλα κέντρα διασκέδασης και πολλά άλλα, είναι παράνομη, με τους παραβάτες να τιμωρούνται, μπαίνοντας σε αγωνιστικό «πάγο».

Στην περίπτωση του Λεμπρόν, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, σύμφωνα με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ.

Όπως υποστήριξε ο παλαίμαχος άσος: «Να σας πω κάτι. Αγαπώ τον Άνταμ Σίλβερ, τον Ντέιβιντ Στερν, τον καλύτερο κομισάριο στον αθλητισμό, αλλά το ΝΒΑ δεν έχει τα αρχ…δια να αποβάλλει τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε, θα τον έβαζαν στον πάγο λόγω των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας. Δεν υπάρχει γαμ…νη περίπτωση να τον αφήσουν εκτός γι’ αυτόν τον λόγο. Όταν το διάβασα, γέλασα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ