«Με τον Κόμπε είχαμε να μιλήσουμε τέσσερις μήνες όταν ήμασταν συμπαίκτες»

«Με τον Κόμπε είχαμε να μιλήσουμε τέσσερις μήνες όταν ήμασταν συμπαίκτες»

Ο Τζέρεμι Λιν μίλησε για τις σχέσεις που είχε με τον Κόμπε Μπράιαντ όσο βρέθηκαν συμπαίκτες στους Λέικερς, με τον Αμερικανό να τονίζει πως δεν μιλούσαν για τέσσερις μήνες.

Ο Τζέρεμι Λιν μίλησε φιλοξενήθηκε στο podcast των Ματ Μπαρνς και Στίβεν Τζάκσον «All The Smoke», σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις του με τον Κόμπε Μπράιαντ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ο «Black Mamba» είχε πολλούς τραυματισμούς, δεν κοιμόταν καλά, και πως οι παίκτες των Λέικερς τσακωνόντουσαν μεταξύ τους για την κατάσταση.

Μάλιστα επισήμανε ότι είπε σε κάποια στιγμή στον Κόμπε να μην του μιλάει σαν να είναι παιδάκι και έτσι έκαναν να μιλήσουν μεταξύ τους τέσσερις μήνες παρότι ήταν συμπαίκτες.

Οι δηλώσεις του Τζέρεμι Λιν για τον Κόμπε Μπράιαντ:

«Ο Κόμπε ήταν σε προχωρημένη ηλικία και αντιμετώπιζε αρκετούς τραυματισμούς. Δεν κοιμόταν καθόλου, ή κοιμόταν για 2-3 ώρες κάθε βράδυ. Είχαμε φτάσει σε σημείο μετά από ήττες να στέλνουμε μηνύματα όλοι μεταξύ μας στις 3 και στις 4 το πρωί και τσακωνόμασταν.

Κάναμε τότε μια κουβέντα με τον Κόμπε και του εξήγησα ότι πρέπει να μην μου μιλάει σαν να είμαι αγοράκι. Του είπα ότι πρέπει να με σέβεται. Μετά από τη συζήτησή μας δεν μιλούσαμε για τους 4 τελευταίους μήνες της σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ