Χάρντεν : «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Χάρντεν : «Φέτος είναι η χρονιά μας»

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία των Χιούστον Ρόκετς και τόνισε πως η φετινή μπορεί να είναι μια πολύ καλή σεζόν για τις Ρουκέτες.

Οι Χιούστον Ρόκετς διανύουν μια εξαιρετική σεζόν και δείχνουν ικανοί για το βήμα παραπάνω στο NBA. Μεγάλο μερίδιο στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του Μάικ Ντ’ Αντόνι έχει ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος κάνει μια εκπληκτική σεζόν (31.4π., 5.2 ριμπ., 8.9 ασίστ) και θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του βραβείου του MVP.

O 28χρονος σταρ εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν τονίζοντας στο ESPN πως «Φέτος είναι η χρονιά μας». Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν στο περιθώριο της παρουσίας των Ρόκετς στο Λος Άντζελες, για την αναμέτρηση με τους Κλίπερς, με τον Χάρντεν να επισκέπτεται το Audubon Middle School και να δηλώνει στη συνέχεια:

«Από τον GM ως τον CEO, όλοι οι άνθρωποι των γραφείων της ομάδας κάνουν καταπληκτική δουλειά. Από πέρυσι έχουν φέρει παίκτες όπως ο Έρικ Γκόρντον και ο Ράιαν Άντερσον. Παράλληλα, ήρθαν ο Κρις Πολ, ο Πι Τζέι Τάκερ και ο Λουκ Μπα α Μούτε, ενώ προστέθηκαν και οι Τζέραλντ Γκριν, Τζόε Τζόνσον.

Αυτή είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα που έχω βρεθεί από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Η χημεία που έχουμε, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητικού επιτελείου, σημαίνει πολλά» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ