Νάγκετς – Μπλέιζερς 147-140: Οι Νάγκετς νίκησαν τον απίθανο Λίλαρντ μετά από 2 παρατάσεις (vid)

Νάγκετς – Μπλέιζερς 147-140: Οι Νάγκετς νίκησαν τον απίθανο Λίλαρντ μετά από 2 παρατάσεις (vid)

Οι Νάγκετς στο καλύτερο ματς της σεζόν πιθανότατα νίκησαν τους Μπλέιζερς του εξωγήινου Λίλαρντ με 147-140 μετά από 2 παρατάσεις και έκαναν το 3-2 στη σειρά.

Στο Ντένβερ έγινε το απόλυτο ματς των φετινών playoffs του NBA, με τους Νάγκετς να επικρατούν έπειτα από δύο παρατάσεις με 147-140 των Μπλέιζερς του απίστευτου Λίλαρντ, που σταμάτησε στους 55 πόντους με 12 τρίποντα (ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ) και να κάνουν το 3-2 στην σειρά.

Ο σούπερ σταρ του Πόρτλαντ έκανε τα πάντα στο Ντένβερ για να μην ηττηθεί η ομάδα του, σκόραρε με κάθε τρόπο, μοίρασε 10 ασίστ, ενώ κατάφερε το παιχνίδι σε πρώτη και δεύτερη παράταση με τρίποντο. Στην δεύτερη παράταση ωστόσο ο Λίλαρντ δεν είχε άλλες λύσεις και το Ντένβερ πήρε μία τεράστια νίκη παίρνοντας προβάδισμα σε μια ανεπανάληπτη σειρά και ψάχνοντας πλέον μια νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Γιόκιτς με 38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Νάγκετς, με τον Μόρις να προσθέτει 28 πόντους και τον Μάικλ Πόρτερ 26 πόντους. Για τους Μπλέιζερς, ο Κόβινγκτον με 19 πόντους και ο ΜακΚόλουμ με 18 πόντους (αλλά με 7/22 σουτ) ακολούθησαν σε απόδοση τον Λίλαρντ, ο οποίος όμως ουσιαστικά πάλευε μόνος του από την τέταρτη περίοδο κι έπειτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ