Τα… έχωσε στους παίκτες των Λέικερς ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Τα… έχωσε στους παίκτες των Λέικερς ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Ο Σακίλ Ο' Νιλ δεν άφησε ασχολίαστη την απόδοση των παικτών των Λος Άντζελες Λέικερς στο ματς με τους Σανς, λέγοντας βαριές κουβέντες.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, καθώς οι «ήλιοι» προηγούνται 3-2 στη σειρά και θέλουν μία νίκη για περάσουν εκείνοι στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ δεν πήρε και πολύ καλά την εμφάνιση των παικτών των «λιμανθρώπων»,  πλην του ΛεΜπρόν Τζέιμς, εκτοξεύοντας πυρά εναντίον τους, και κυρίως προς τον Κάιλ Κούζμα, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ο Άντονι Ντέιβις ήταν εκτός θα έπρεπε να βγει μπροστά.

Οι δηλώσεις του Σακίλ Ο’ Νιλ:

«Ο ΛεΜπρόν είχε 24 πόντους, ένας βασικός είχε 7, ένας άλλος 4 και οι υπόλοιποι δύο από μηδέν. Όταν ένας παίκτης βγαίνει νοκ-άουτ, ο επόμενος πρέπει να βγει μπροστά. Κάθε ομάδα έχει έναν παίκτη που πάντα ζητάει περισσότερα σουτ και περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει να βγει μπροστά.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αυτή τη στιγμή χάνουν λεφτά. Αυτή είναι η ευκαιρία τους να φτιάξουν το όνομα τους. Περιμέναμε ο Κάιλ Κούζμα να παίξει αυτό το ρόλο. Ο Άντονι Ντέιβις είναι εκτός και κάποιος πρέπει να βγει μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ