Μπλέιζερς – Νάγκετς 115-126: Τρομερός Γιόκιτς και διπλό πρόκρισης για τους Νάγκετς (vid)

Μπλέιζερς – Νάγκετς 115-126: Τρομερός Γιόκιτς και διπλό πρόκρισης για τους Νάγκετς (vid)

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει... παπάδες οι Νάγκετς άλωσαν το Πόρτλαντ, επικρατώντας με 126-115 των Μπλέιζερς και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έφυγαν με το διπλό από το Πόρτλαντ καθώς επικράτησαν των Μπλέιζερς 126-115, έκαναν το 4-2 στη σειρά και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας, με τον Νίκολα Γιόκιτς να πραγματοποιεί μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν μαζί, όμως στην επανάληψη οι Νάγκετς ανέβασαν ρυθμό, οι Μπλέιζερς προσπάθησαν να ακολουθήσουν, όμως και πάλι ο Λίλαρντ έμοιαζε να είναι μόνος του με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να γνωρίσουν τον αποκλεισμό από την παρέα του Σέρβου γίγαντα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γιόκιτς με 36 πόντους από 11/18 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο , 5 λάθη, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Πόρτερ Τζούνιορ με 26 πόντους, από 6/12 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στους 10 σταμάτησε ο Καμπάτσο.

Όσο για τους ηττημένους, ο Λίλαρντ έβαλε 28 πόντους από 5/9 δίποντα, 3/11 τρίποντα, 9/9 βολές, με 13 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ενώ από 21 σημείωσε ο ΜακΚόλουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ