Γκριν για Μπακς: «Πέραν του Γιάννη κανείς δεν δείχνει πως μπορεί να νικήσει τους Νετς»

Γκριν για Μπακς: «Πέραν του Γιάννη κανείς δεν δείχνει πως μπορεί να νικήσει τους Νετς»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν πήρε θέση για τη σειρά των Μπακς με Νετς, αναφέροντας πως πλην του Γιάννη Αντετοκούνμπο κανείς παίκτης του Μιλγουόκι δεν έχει δείξει πως μπορεί να νικήσει το Μπρούκλιν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μπρόυκλιν Νετς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία όμως δεν έφτασε στο σύνολο του Μάικ Μπούντενχολζερ.

Θέση για τη σειρά πήρε και ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, αναφέροντας πως πέραν του «Greek Freak» κανείς παίκτης των «ελαφιών» δεν έδειξε ότι μπορεί να νικήσει στους Νετς,

Οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Αν οι Μπακς θέλουν να κερδίσουν την σειρά, πρέπει να αποφύγουν το πιν εν ρολ με τον Γιάννη χειριστή. Είναι τόσο προβλέψιμο για μία σειρά 7 αγώνων κόντρα σε μία ομάδα ισάξια ή και καλύτερη. Δεν έχουν κάνει καλή δουλειά στο να του δίνουν θέσεις στο παρκέ. Δεν είναι ίδιο το παιχνίδι στα playoffs.

Θα πρέπει να διαλέξουν (οι Νετς) τους παίκτες που θα τους κερδίσουν, πέραν του Γιάννη. Γιατί ξέρουν ότι αυτός μπορεί να τους νικήσει. Αλλά οι υπόλοιποι δεν έχουν δείξει ότι μπορούν. Είναι διαφορετικό τώρα το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ