Νετς-Μπακς: Η πιο μεγάλη νύχτα του Γιάννη

Νετς-Μπακς: Η πιο μεγάλη νύχτα του Γιάννη

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στη σειρά με τους Μπρούκλιν Νετς, όμως ισοφάρισαν και έχουν την ευκαιρία να φέρουν τα πάνω κάτω. Απόψε...

Η πιο μεγάλη ώρα των φετινών playoffs είναι… τώρα (03:30) για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς. Η ώρα που θα φανεί αν όντως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την ανατροπή της… χρονιάς -ου μην και του ίδιου του τίτλου-. Βρέθηκαν με τη πλάτη στον τοίχο απέναντι στους Νετς, στους ημιτελικούς της Ανατολής. Έκαναν όμως ήδη 2-2 το σε βάρος τους 2-2 και απόψε στο Μπρούκλιν προφανώς φλερτάρουν με το να φέρουν τα πάνω-κάτω στη σειρά.

Η ομάδα που θα πάρει κεφάλι (η σειρά ολοκληρώνεται στις 4 νίκες) προφανώς και θα κάνει τεράστιο βήμα πρόκρισης. Ο Γιάννης και η παρέα του ήταν εξ αρχής το αουτσάιντερ. Εκμεταλλεύθηκαν όμως την εμπειρία τους, και τις συγκυρίες. Τον τραυματισμό του Τζέημς Χάρντεν στο δεύτερο ματς. Και τον τραυματισμό του Κάιρι Ίρβινγκ στο τέταρτο. Ο «Μούσιας» δίνει μάχη και σύμφωνα με τα κορυφαία ενημερωτικά Μέσα των ΗΠΑ θα είναι κανονικά απόψε διαθέσιμος στο τζάμπολ: Δίπλα στον Κέβιν Ντουράντ που έχει μείνει να παλεύει μόνος του.  Για τον Ίρβινγκ αποκλείεται. Ο «Uncle Drew», όπως ενημέρωσαν οι Νετς, θα μείνει εκτός της αποψινής αναμέτρησης.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς να «σπάσουν» την έδρας των αντιπάλων και να πάρουν για πρώτη φορά τα ηνία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ