MακΚόλουμ σε Γιάννη: «Δεν γίνεται να μην μαρκάρεις τον Ντουράντ» (pic)

MακΚόλουμ σε Γιάννη: «Δεν γίνεται να μην μαρκάρεις τον Ντουράντ» (pic)

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ τα… έχωσε στον Γιάννη Αντεντοκούνμπο, που δεν πήγε στο μαρκάρισμα του σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν εντυπωσιακός στο Game 5 με τους Μιλγουόκι Μπακς και με μία τρομερή εμφάνιση οδήγησε τους Μπρούκλιν Νετς σε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.

Ο σούπερ σταρ των Νετς πέτυχε 49 πόντους και έκανε σμπαράλια την άμυνα των Ελαφιών, με την ομάδα του Γιάννη Αντεντοκούνμπο να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Η άμυνα των Μπακς δεν κατάφερε να βάλει «φρένο» στον Κέβιν Ντουράντ, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να τα… χώνει στον Γιάννη Αντεντοκούνμπο, που δεν πήγε στο μαρκάρισμα του αστέρα των Νετς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε… τιτίβισμά του, δεν γίνεται ο Γιάννης να είναι μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας και να μην μαρκάρει τον Ντουράντ.

«Είσαι στην κορυφαία αμυντική πεντάδα και δεν πας να μαρκάρεις τον Ντουράντ», έγραψε στο twitter και εξέφρασε την απορία του πως γίνεται ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών της λίγκας να μην αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του καλύτερου παίκτη των Μπρούκλιν Νετς.

Δείτε το τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ