Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι σπουδαίος»

Αντετοκούνμπο: «Θέλω να είμαι σπουδαίος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε σε δηλώσεις του πως οι Μπακς πέτυχαν μια μεγάλη νίκη, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να γίνει σπουδαίος.

Οι Μπακς έκαναν την ολική ανατροπή στη σειρά με τους Νετς και προκρίθηκαν στους τελικούς της Ανατολής μετά από ένα συγκλονιστικό Game 7 που κρίθηκε στην παράταση στο Μπρούκλιν. Τα ελάφια με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν με 115-111, με τον Greek Freak να μιλάει αμέσως μετά τη λήξη του ματς και να αναφέρεται στο μαρκάρισμα του Κέβιν Ντουράντ, αλλά και στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να γίνει σπουδαίος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη μετά τη λήξη του ματς:

«Είπαμε ότι ο Ντουράντ είναι ο καλύτερος του κόσμου αυτήν τη στιγμή… Έπρεπε να τον μαρκάρουμε ως ομάδα, έπρεπε να παίξουμε επιθετικά ως ομάδα και αυτό ήταν το κλειδί στη διάρκεια της σειράς. Επιστρέψαμε από το 2-0 και ήρθαμε εδώ, καταφέραμε να παίξουμε άμυνα σε κάθε κατοχή, περιορίσαμε τον Ντουράντ, περιορίσαμε τον Χάρντεν ως ομάδα και προκριθήκαμε» είπε ο «Greek Freak» και όταν ρωτήθηκε για τη δική του κατάσταση και ενέργεια ενόψει τελικών Ανατολής, απάντησε:

«Πονάω λίγο αλλά θέλω να είμαι σπουδαίος. Έπρεπε να τα δώσουμε όλα, στο τέλος της ημέρας, είπαμε στους εαυτούς μας ότι ήταν ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα δούμε με ποιον θα παίξουμε στους τελικούς και θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ