Ντουράντ: «Εξαιρετική ομάδα οι Μπακς, έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν το πρωτάθλημα»

Ντουράντ: «Εξαιρετική ομάδα οι Μπακς, έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν το πρωτάθλημα»

Ο Κέβιν Ντουράντ υποκλίθηκε στους Μπακς παρά τη μεγάλη του απογοήτευση για τον αποκλεισμό και τόνισε πως τα «Ελάφια» έχουν πολλές πιθανότητες για να πάρουν τον τίτλο.

Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν εμφανίστηκε ο Κέβιν Ντουράντ μετά τον αποκλεισμό των Νετς από τους Μπακς ενώ… έβγαλε το καπέλο στα «Ελάφια» δίνοντας μάλιστα στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πολλές πιθανότητες για τον τίτλο.

Όσα είπε ο Ντουράντ:

«Θέλουμε να κερδίζουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα όπως κάθε άλλη ομάδα θα ήθελε. Μπορεί να χάσαμε το τελευταίο ματς αλλά η δουλειά μας είναι να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε παρακάτω. Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν.

Πρέπει να συγχαρούμε τους Μπακς είναι εξαιρετική ομάδα, έχουν καλές πιθανότητες να πάρουν το πρωτάθλημα και το θέμα πρέπει να είναι γύρω από το πόσο καλά έπαιξαν σε αυτή τη σειρά και πόσο καλά έπαιξαν όλη τη χρονιά. Παίξαμε και εμείς καλά, σέβομαι την προσπάθεια των Μπακς και την προετοιμασία που έκαναν για κάθε παιχνίδι, το πώς προσάρμοσαν το παιχνίδι τους.

Δεν στεναχωριέμαι για εμένα, ποιος νοιάζεται για εμένα αυτή τη στιγμή; Ο Μπλέικ (Γκρίφιν) και ο Μπρους (Μπράουν) έκαναν το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο για όλους μας, έπαιξαν πολύ καλά. Ο Μπλέικ ξεπέρασε κάποιους μικροτραυματισμούς και μας βοήθησε πολύ. Είναι χαρά μου να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί τους κάθε μέρα.

Δεν ξέρω πως νιώθω. Πάντα σκέφτομαι την ομάδα μας και το πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται να κάνει ο καθένας ξεχωριστά, να πάρουμε μερικές μέρες, δεν ξέρω δεν ξέρω τίποτα.

Κάθε ομάδα έκανε την προσπάθειά της φέτος, σέβομαι όλο το ΝΒΑ. Όλοι προσπάθησαν πολύ, οι παίκτες είχαν θέματα με τον κορωνοϊό και με τραυματισμούς, ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, παίξαμε σε φούσκα και παρά τις δυσκολίες προσφέραμε θέαμα στο κοινό που ήρθε να μας δει. Ειδικά η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και είμαι περήφανος για εμάς γιατί προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ κάθε βράδυ. Όλοι τους ήταν επαγγελματίες σε κάθε ματς.

Δεν μπορώ να τονίσω πόσο πολύ μας έλειψε ο Ίρβινγκ από αυτή τη σειρά και πόσο μας έλειψε ο Χάρντεν στην αρχή αυτής της σειράς. Νοιάζονται πολύ και οι δύο για την ομάδα. Ο Ίρβινγκ ρώταγε πότε μπορεί να ξαναπαίξει ενώ είχε θέμα σοβαρό με τον αστράγαλό του, ο Χάρντεν μπήκε στο ματς και βοήθησε πολύ και όσο μπορούσε. Έχω μεγάλο σεβασμό γι αυτούς τους δύο και μας πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη σειρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ